Acne behandeling

Acne behandeling – De Huidpraktijk Nijmegen

Acne is een aandoening die veel voorkomt en op iedere leeftijd kan ontstaan. Niet alleen de puistjes zelf staan op de voorgrond maar ook de littekens en (pigment) vlekjes die daar als gevolg van kunnen ontstaan.

Bij De Huidpraktijk in Nijmegen wordt er tijdens het intake gesprek door een deskundige huidtherapeut gekeken naar de specifieke huidklachten en de behoefte van u als cliënt. Uw wensen staan voorop. Aan de hand van dit intakegesprek wordt een behandelplan op maat gemaakt voor een succesvolle acne behandeling.

Bent u benieuwd naar een écht succesvolle acne behandeling? Neem dan contact op met De Huidpraktijk in Nijmegen en maak een vrijblijvende afspraak om uw acne behandeling te bespreken en om uw wensen te inventariseren.

Onze deskundige huidtherapeuten hebben veel ervaring met een acne behandeling en kunnen uw puistjes succesvol behandelen.

Acnetherapie

Het accent van acne behandeling wordt gelegd op de meest zichtbare oneffenheden, de puistjes, mee-eters en ontstekingen. Deze worden gedurende de acne behandeling op een hygiënische wijze uitgedrukt zodat er geen acne littekens ontstaan. De combinatie en volgorde van de producten die tijdens de acne behandeling worden gebruikt, worden aangepast op uw specifieke huidproblemen en huidtype.

Peeling en Mikroskinpolish

Met behulp van een peeling wordt de huid aan de oppervlakte dunner gemaakt. Hierdoor ontstaan er minder snel talgophopingen en kunnen ontstekingen makkelijker worden gereinigd. Peelings maken vaak standaard onderdeel uit van acnetherapie bij De Huidpraktijk. Er wordt gewerkt met verschillende soorten peelings. De sterkte van de peeling kan worden aangepast op uw persoonlijke huidtype en de klacht die u heeft. Ook kan de Mikroskinpolish een onderdeel zijn van de acne behandeling.

Een goede huidverzorging draagt bij aan de acnetherapie

Uw huidtherapeut geeft u advies over de verzorging van uw huid. Een goede huidverzorging na een acne behandeling is namelijk erg belangrijk. De ondersteuning met behulp van specifieke huidverzorgingsproducten is belangrijk voor het positieve verloop van de acne behandeling. De Huidpraktijk uit Nijmegen werkt met producten van ZO Medical en Zo Skin Health. Beide lijnen hebben een jarenlange reputatie van bewezen effectiviteit, ook bij een acne behandeling.

Acne littekens behandelen

Nadat de actieve acne is verminderd of onder controle is, blijven in een enkel geval acne littekens of een grove huidstructuur zichtbaar. Deze acne littekens of grove huidstructuur kan goed worden behandeld met de Dermapen of met behulp van Peelings.

Vergoeding acnetherapie zorgverzekeraar

Acnetherapie bij actieve acne en het verminderen van littekens ontstaan door acne, wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u exact heeft en welke polisvoorwaarden gelden voor deze vergoeding voor uw acnetherapie. De Huidpraktijk uit Nijmegen heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Bekijk hier of uw zorgverzekeraar acnetherapie vergoedt.

Voor de acne behandeling

Voor de acne behandeling

Na de acne behandeling

Na de acne behandeling

Adres

Marialaan 116
Ingang Mondzorg
T: 024 781 00 00

Webshop

ZO producten bestellen?
Kosteloos worden de producten
naar u thuis opgestuurd!