Peelings

Een Lira peeling voor een schone en gezonde huid

Bij De Huidpraktijk uit Nijmegen kunt u terecht voor een effectieve Lira peeling. Een Lira peeling zorgt voor een schonere en gezondere huid en voorkomt of verhelpt huidproblemen.

Een Lira peeling bestaat uit zeven verschillende peelings. Een Lira peeling is tot stand gekomen door de samenwerking van ervaren medische professionals en huidspecialisten. De Lira peelings bestaan allemaal uit een combinatie van verschillende ingrediënten met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen. Door de verschillende ingrediënten van de peeling kunnen uw huidproblemen effectief worden aangepakt.

Bent u benieuwd naar het effect van een Lira peeling, neem dan contact op met De Huidpraktijk uit Nijmegen.

 

Een oppervlakkige peeling: Lactic Clear Definer

De Lactic Clear Definer werkt voor 50% op basis van melkzuur. Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigmentvlekken te behandelen en de huid te verfrissen. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentvlekken. De stamcellen zorgen ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Deze peeling is dan ook uitermate geschikt voor donkere huidtypen.

De Lactic Clear Definer is geschikt voor alle huidtypen en kan worden ingezet bij pigmentatie en een gevoelige huid.

 

Een oppervlakkige peeling: Hydroxy 30 Rebuilder

De Hydroxy 30 Rebuilder werkt op basis van 30% Glycolzuur. Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet maar komt ook voor in suikerbieten en in vruchten zoals ananas, meloen en onrijpe druiven. Glycolzuur dringt snel en effectief door in de huid door de kleine moleculaire structuur. Glycolzuur stimuleert de celdeling, zorgt voor dermale hydratatie, pakt zonbeschadiging aan, werkt comedonen naar buiten en verbetert de teint. Kortom, een peeling die door zijn brede werking een voordeel biedt voor ieder huidtype.

De Hydroxy 30 Rebuilderis bijvoorbeeld geschikt voor een behandeling tegen anti aging, acne en pigmentvlekken.

 

Een oppervlakkige peeling: Pumpkin Plus Definer

De Pumpkin Defineris, net zoals de Lactic Clear Definer en de Hydroxy 30 Rebuilder een oppervlakkige peeling. De Pumpkin Definer werkt onder andere op basis van pompoen enzymen. Deze enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen in de opperhuid. Tevens werkt het als één van de krachtigste antioxidanten die schadelijke stoffen aanpakt. De Alpha Hydroxyzuren en Beta Hydroxyzuren stimuleren de celdeling waardoor uw huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt.

De Pumpkin Plus Definer kan worden ingezet worden bij anti aging, acne en pigmentvlekken.

 

Een medium diepe peeling: Mineral TCA Rebuilder

Een TCA peeling of Trichlorazijnzuur is een organisch zuur op basis van o.a. 7% salicylzuur en 7% Trichlorazijnzuur. Deze stof ontdoet de natuurlijke cel eiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en wordt afgestoten. De TCA peeling is geschikt voor elk huidtype en werkt onder andere door het huidoppervlak te egaliseren. Nadat de huid is hersteld, ziet ze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit.

De Mineral TCA Rebuilder kan worden ingezet bij acne en littekenweefsel, anti aging, diepere pigmentvlekken en grove poriën.

 

Een medium diepe peeling: Mineral Jessner Rebuilder

Deze peeling (op basis van o.a. 14% salicylzuur, 14% resorcinezuur en 14% melkzuur) is uitermate geschikt voor alle vormen van acne, door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentvlekken en is het inzetbaar als een vernieuwende verfrissende behandeling voor elk huidtype.

De Mineral Jessener Rebuilder kan worden ingezet bij alle vormen van acne, anti aging en diepere pigmentvlekken.

 

Na de Lira peeling behandeling

De huid kan er direct na de Lira peeling rood uitzien. Na een TCA peeling of Jessner peeling kan in de 7 dagen na de peeling de huid strak aanvoelen en van kleur veranderen. Ook kan 1 tot 3 dagen na de peeling een schilfering ontstaan, dit kan zo’n 7 dagen duren. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste.

 

Kuurvorm

Om een optimaal behandelresultaat te kunnen behalen zijn er meerdere peelings nodig; gemiddeld zo’n 3 tot 6 peelings. Het aantal weken tussen iedere peeling kan variëren van 2 tot 3 weken.

 

Combinatietherapie

De Lira peelings kunnen worden gecombineerd om verschillende huidproblemen aan te pakken. Daarnaast kan een Lira peeling worden ingezet in combinatie met de Dermapen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van uw huidtype en het gewenste behandelresultaat zal de huidtherapeut samen met u een op maat samengesteld behandelplan opstellen.

Adres

Marialaan 116
Ingang Mondzorg
T: 024 781 00 00

Webshop

ZO producten bestellen?
Kosteloos worden de producten
naar u thuis opgestuurd!