Microskinpolish

Microskinpolish

The next generation of skin improvement’ De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

1. Microdermabrasie
2. LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig werkstoffen
3. Polishing the Skin i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor

De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd.

Behandeling

STAP 1.

De huidverbeterende MicroSkinPolish behandeling start met het verwijderen van de oude en dode huidcellen middels een krachtige microdermabrasie behandeling. Doormiddel van kristallen wordt de huid als het ware gezandstraalt.

STAP 2.

Na de microdermabrasie is de huid ontvankelijk voor de volgende 2 stappen. Tijdens de 2e stap wordt de huid voorzien van het zeer hoogwaardige vitamine A concentraat. Het concentraat wordt middels de cold laser in de huid gesluisd. De cold laser stimuleert gelijktijdig onder andere de bloedsomloop en het celmetabolisme waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen.

STAP 3.

Na de cold laser behandeling wordt gestart met de derde en laatste stap. De Polishing cream met vitaminen, anti-oxidanten, beschermingsfactor en een zeer bijzondere olie wordt over de huid verdeeld. Middels de Polisher wordt de huid gepolijst waardoor deze de actieve ingrediënten optimaal werkzaam zullen zijn in de huid.

De MicroSkinPolish behandelingen vinden veelal plaats in kuurverband. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat. De therapeut zal u hier over informeren en adviseren. Een losse MicroSkinPolish behandeling volstaat als een proef- of opfrisbehandeling van de huid

Adres

Marialaan 116
Ingang Mondzorg
T: 024 781 00 00

Webshop

ZO producten bestellen?
Kosteloos worden de producten
naar u thuis opgestuurd!