Vergoeding Huidtherapie

Vergoedingen Huidtherapie
Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling.

Vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering in 2020
Veel behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering altijd een groot gedeelte van de laserontharingsbehandelingen en huidtherapeutische behandelingen in het gezicht. Kijk hier om te bekijken welk recht u heeft op vergoeding*:

*Bovenstaand overzicht is slechts een indicatie. Aangezien vergoedingen vanuit de verzekering sterk aan veranderingen onderhevig zijn raden wij u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kunt u aan de hand van uw polis(voorwaarden) het beste informeren op welke vergoedingen u recht heeft.

Vergoedingen vanuit uw basisverzekering in 2019
Behandelingen van oedeem worden, indien chronisch van aard, na de twintigste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste twintig oedeembehandelingen komen, wanneer u hiervoor bent verzekerd, uit het aanvullende pakket. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen

Kwaliteitswaarborg
De Huidpraktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit is van belang voor u  om voor vergoeding in aanmerking te komen. Tevens is dit een vorm van kwaliteitsbewaking aangezien hiervoor criteria gelden ten aanzien van werkervaring en deskundigheidsbevordering.

Verwijzing
Sinds 2012 is het niet altijd meer noodzakelijk om een verwijzing te regelen.

Betaling
Voor oedeemtherapie geldt dat de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Voor alle overige behandelingen krijgt u aan het einde van de behandeling een factuur mee. U kunt dit bedrag direct contant of met pin betalen.

Adres

Marialaan 116
Ingang Mondzorg
T: 024 781 00 00

Webshop

ZO producten bestellen?
Kosteloos worden de producten
naar u thuis opgestuurd!