Onze Werkwijze

Onze werkwijze
Bij de Huidpraktijk kunt u terecht voor het behandelen van de huid waar echt iets mee aan de hand is, maar ook als u gewoon goed voor uw huid wilt zorgen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde Huidtherapeuten.

Verwijzing
U kunt bij ons zowel met als zonder verwijzing terecht van uw huisarts of specialist. Behandelingen worden in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u vaak wel een verwijsbrief nodig. Informeer bij uw zorgverzekeraar welk recht op vergoedingen u heeft en of een verwijzing noodzakelijk is.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 024 781 00 00. Wij zijn niet altijd in de gelegenheid direct de telefoon aan te nemen. Spreek in dat geval uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Intakegesprek

De eerste afspraak is een altijd een intakegesprek. U wordt daarin voorzien van alle benodigde informatie en uiteraard is er tijd om vragen te stellen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, met de daarbij horende prijsopgave.

Kosten intakegesprek

Het eerste consult bieden wij u gratis aan mocht u besluiten door ons behandeld te willen worden. De intake wordt eerst in rekening gebracht waarna deze met de eerste behandeling verrekend wordt. Indien u besluit niet te willen starten met behandeling zijn de kosten van 37,50 euro voor eigen rekening.

Benodigdheden intakegesprek

Graag verzoeken wij u het volgende mee te nemen naar het intakegesprek:

  • Uw verzekeringspasje
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • (eventueel) uw verwijsbrief
  • Een overzicht van de medicatie die u gebruikt

Annuleren of wijzigen afspraak

Bij verhindering van de afspraak dient u op werkdagen 24 uur van tevoren  telefonisch te annuleren. Heeft u voor maandag een afspraak staan, dan dient u dit voor vrijdag 12:00 te annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij genoodzaakt om 17,50 per kwartier van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Betaling
Voor oedeemtherapie  en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen geldt dat de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Voor alle overige behandelingen krijgt u na iedere behandeling een factuur mee die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar. Het bedrag dient direct contant of per pin betaald te worden.

Screening
In verband met de directe toegankelijkheid zijn wij verplicht om voorafgaande aan de intake een screening te doen. Dit is alleen noodzakelijk als er geen verwijzing is van (huis)arts of specialist. De screening houdt in dat er een aantal vragen aan u worden gesteld om te bepalen of u in aanmerking komt voor een huidtherapeutische behandeling. Indien u in aanmerking komt voor behandeling wordt er over gegaan op de intake. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het zijn dat u het advies krijgt om eerst uw huisarts te bezoeken.

Adres

Marialaan 116
Ingang Mondzorg
T: 024 781 00 00

Webshop

ZO producten bestellen?
Kosteloos worden de producten
naar u thuis opgestuurd!