Over ons

Anne van Schaaijk – Huid- en Oedeemtherapeut

Over ons 1 bewerkt‘Hallo! Sinds 2010 ben ik met de Huidpraktijk gevestigd aan de Marialaan. Na een aantal jaren een ruimte gedeeld te hebben met een collega van Medisch Centrum Oud West, beschik ik nu over een eigen ruimte bij Mondzorg de Paladijn.

Ik heb de 4-jarige opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heb ik mijn diploma Doktersassistent behaald.

De huid heeft me altijd gefascineerd! Ik heb me door de jaren heen met name gespecialiseerd in het behandelen van acne, oedeem en lasertherapie. Het geeft me veel voldoening om de problematische huid onder controle te krijgen. Deskundigheid, een eerlijke advies en een persoonlijke benadering daarbij vind ik zeer belangrijk!

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam geweest in het UMC st. Radboud op de afdeling plastische chirurgie, waar ik de functie als dermatografiste (het reconstrueren van tepels na een borstreconstructie d.m.v. tatoeage) vervulde. Ook heb ik ruime tijd ervaring opgedaan in het behandelen van diverse huidproblemen middels lasertherapie in het UMC st. Radboud.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Verenging van Huidtherapeuten en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici welke het kwaliteitsniveau bewaakt. Tevens volg ik erkende nascholingen en congressen om mijn kennis up to date te houden. Op deze manier blijf ik mezelf continue uitdagen en kunnen we nog betere behandelresultaten behalen wat veel voldoening geeft.

U bent van harte welkom bij ons op de praktijk!’

Dominique Schook – Huid- en Oedeemtherapeut

‘Hoi! Mijn naam is Dominique Schook en ik ben sinds medio 2019 werkzaam bij De Huidpraktijk. Ik heb mijn Huidtherapie opleiding in Utrecht afgerond en heb mijn 4e jaars stage bij Anne in De Huidpraktijk gelopen. Sommige van jullie zullen mij daar misschien al van kennen! Ik heb een ontzettend leuke stageperiode gehad en ben dan ook enthousiast dat ik hier nu aan de slag kan als huidtherapeut!

Ik kijk er erg naar uit om de verschillende behandelingen uit te gaan voeren en jullie allemaal tegen te gaan komen in de praktijk!’

Adres

Marialaan 116
Ingang Mondzorg
T: 024 781 00 00

Webshop

ZO producten bestellen?
Kosteloos worden de producten
naar u thuis opgestuurd!